Bandet

PARTYBANDET T.B.A

“Without music, life would be a mistake”

 Friedrich Nietzsche

ABOUT THE BAND

 Fredrik Bäckman

Jobbat med musik från och till sedan 1994.

Sångare, gitarrist och underhållare som bland annat jobbat med och på Kulturkrogen i Skellefteå,Wallmans, Partybandet T.B.A och en massa andra sammanhang.

Dessutom engagerad föreläsare med bland annat föreläsningen ”Det är mycket som är bra” om resan från sonen Noels första symtom på hjärntumör till färdig behandling.

 

Sigurd Löf

Träblåsare med en förkärlek till sax. Utbildad på Piteå musikhögskola.

Den av oss som spelar flest instrument. Allt från saxofoner till piano, harmonica och körsång. Spelat med allt och alla. Kan om man pressar honom berätta anekdoter från turnéer med Bla Mikael Rickfors. Det är dessutom i Sigges välstädade garage som de flesta repen sker och julskivan spelades in.

 

Stefan Söderlund

Gitarrist född i Norrtälje men sedan många år norrlänning till själ och hjärta. Bland annat utbildad på Musikhögskolan i Piteå och Musicians Institute i Los Angeles, Kalifornien. Stefan har sedan dess försörjt sig och sin familj på musik i alla dess former.

 Han spelar gitarr akustisk såväl som el, kontrabas, elbas och som grädde på moset lapsteel och mandolin.

 

Peter Åkerlund

Percussion och trummor,spelat sedan tidigt 90-tal i en mängd olika konstellationer som gett ut originalmusik, Bl.a Betty Blue, Oxaca, Mother James, White Days och turnerat land och rike med en mängd olika coverband som ex. Mattans Patrask, En Kväll Med Adele, Sebulba och på senare år med musikerna från bandet Storstryk. Utbildad i musik och ljudteknik på Kalix och Haparanda folkhögskola och studerat med en mängd olika namnkunniga trummisar runt om i världen.

 

Erik Lundström

"Eftersom jag spelar bas är allt annat heeelt ointressant."

 

Jukebox live


Check out our newest music concept.


Julskivan


Musik i Juletid - Beställ nedan.

Copyright @ All Rights Reserved